Ik werk op het grensvlak van grafisch ontwerp, fotografie en vrije kunst. Dit krijgt vorm in unieke producten, kunstwerken en uitgaven. Ik ontwerp en creëer op maat voor bijzondere gelegenheden zoals een jubileum, een herdenking of viering. Hierbij werk ik samen met schrijvers en dichters.

 
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken, kun je een mail sturen naar info@winterworks.nl  of contact opnemen met Inge Winter: 
06 13 456 529  

 


 

Dwalen door coulissenland

 

Een klein en ingetogen boekje over liefde, verlies, herinneringen en de schoonheid van de natuur.

Formaat A6, 24 pagina's binnenwerk.

Poëzie (haiku's), fotografie en vormgeving: Inge Winter.

Prijs: 7,95 (incl btw), exclusief verzendkosten. 

 

Voor meer informatie & bestellen: info@winterworks.nl


 
Een kleine expeditie
 
In deze uitgave reflecteer ik op grote thema’s in het leven, in mijn leven. In woord en beeld geef ik deze vorm. Ingetogen en troostrijk.
 
Formaat A5, gebonden, harde kaft, full color, 36 pagina's binnenwerk.
Poëzie, fotografie en vormgeving: Inge Winter.
Prijs: 15,- (incl btw), exclusief verzendkosten. 
 
Voor meer informatie & bestellen: info@winterworks.nl

Castor Fiber Architectura

 

Ik hou ervan te dwalen en te struinen door de uiterwaarden van de Waal. Onze 'achtertuinen' zijn zo mooi. Soms vind ik dingen die onderdeel zijn van de natuur, maar voor mij eruitzien als een kunstvoorwerp of een sieraad. Zo ook deze 'beverhoutjes'. Gevonden op de grond rondom een beknaagde boom. Architecten en bouwers zijn het, de bevers. Het bracht me op het idee om deze houtjes te koesteren als schatten uit de natuur.

 

Een ode aan de bever, met een kleine knipoog, mooi gepresenteerd in een doosje. Bewaard op een bedje van zwart katoen in een stevig vierkant doosje met deksel (formaat 8,5 x 8,5 cm). Het materiaal van het doosje is papier-maché. Concept, fotografie en vormgeving: Inge Winter. 

 

Interesse? Ze zijn te koop in een kleine oplage. De prijs is 14,95 incl btw / excl verzendkosten. Wil je er graag één of meer bestellen, stuur dan een mail met je gegevens naar info@winterworks.nl  

 

 

 


 

Jaarkalenders en verjaardagskalenders. Diverse formaten en thema's. Voor meer informatie & bestellen:  info@winterworks.nl