Ik werk op het grensvlak van vrije kunst, fotografie, grafisch ontwerp en poëzie . Dit krijgt vorm in unieke producten, kunstwerken en uitgaven. Ik ontwerp en creëer op maat voor bijzondere gelegenheden zoals een jubileum, een herdenking of viering. Hierbij werk ik samen met schrijvers en dichters.

 
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken, kun je een mail sturen naar info@winterworks.nl  of contact opnemen met Inge Winter: 
06 13 456 529  

 


 

De Tussentijd

Al wandelend door het landschap mengen beelden zich met mijn herinneringen, associaties en dromen. Er ontstaat een nieuw landschap: mijn landschap, opgebouwd uit meerdere lagen.

 

Een kaartenset, bestaande uit 6 A6-kaarten en 1 overzichtskaart in een mapje met Japanse sluiting.

Te koop bij Zaadel Makerij, Coehoornstraat 71 in Nijmegen.

De fotowerken zijn ook te koop als print op Dibond, ingelijst, formaat 40 x 30 cm en te bestellen via info@winterworks.nl

 

Voor meer informatie: info@winterworks.nl


Kiem
 
In deze nieuwste uitgave reflecteer ik op grote thema’s in het leven, in mijn leven. Kiem gaat over leven en dood. Over liefde. Over verlies en loslaten. In woord en beeld geef ik deze vorm. Ingetogen en troostrijk.
 
Formaat A5, gebonden, harde kaft, full color, 44 pagina's binnenwerk.
Poëzie, fotografie en vormgeving: Inge Winter.
 
Voor meer informatie & bestellen: info@winterworks.nl

Castor Fiber Architectura

 

Ik hou ervan te dwalen en te struinen door de uiterwaarden van de Waal. Onze 'achtertuinen' zijn zo mooi. Soms vind ik dingen die onderdeel zijn van de natuur, maar voor mij eruitzien als een kunstvoorwerp of een sieraad. Zo ook deze 'beverhoutjes'. Gevonden op de grond rondom een beknaagde boom. Architecten en bouwers zijn het, de bevers. Het bracht me op het idee om deze houtjes te koesteren als schatten uit de natuur.

 

Een ode aan de bever, met een kleine knipoog, mooi gepresenteerd in een doosje. Bewaard op een bedje van zwart katoen in een stevig vierkant doosje met deksel (formaat 8,5 x 8,5 cm). Het materiaal van het doosje is papier-maché. Concept, fotografie en vormgeving: Inge Winter. 

 

Nog enkele exemplaren beschikbaar. Voor meer informatie en bestellen: info@winterworks.nl  

 

 

 


 

Jaarkalenders en verjaardagskalenders. Diverse formaten en thema's. Voor meer informatie & bestellen:  info@winterworks.nl